TPOok!

 
avatar
   
OMG

Noodlanding om ruzie wegens overspel

NEW DELHI – Een toestel van Qatar Airways heeft een noodlanding moeten maken, omdat een vrouwelijke passagier buiten zinnen was geraakt. Tijdens een vlucht van Doha naar Bali lukte het de vrouw de mobiele telefoon van haar slapende echtgenoot te ontgrendelen. Ze ontdekte daarna dat haar man haar had bedrogen.

Medewerkers van de vliegmaatschappij lieten aan de krant Hindustan Times weten dat de Iraanse vrouw daarna op haar man begon in te slaan. Cabinepersoneel probeerde tussenbeide te komen, maar werd geschoffeerd door de vrouw. Volgens een veiligheidsmedewerker was ze dronken.

De piloot van het toestel besloot daarom uit te wijken naar Chennai (Madras), de hoofdstad van de Indiase deelstaat Tamil Nadu. Daar werden de Iraanse vrouw en man met hun kind uit het vliegtuig gezet. Het toestel vloog vervolgens verder naar Bali.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.