TPOok!

 
avatar
   
OMG

Autodieven niet uitgeslapen genoeg

GILZE – Twee autodieven zijn dinsdagochtend opgepakt toen zij op een parkeerplaats langs de A58 in een gestolen auto lagen te slapen. De politie trof de mannen aan bij een routinecontrole op de parkeerplaats Raakeind bij Gilze.

De inzittenden, twee Tilburgers van 21 en 30 jaar, genoten van hun nachtrust in een auto die eerder in de week in Waalwijk was ontvreemd. De auto is in beslag genomen en wordt zo snel mogelijk teruggegeven. De verdachten worden verhoord.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.