TPOok!

 
avatar
   
OMG

Middelvinger naar Trump kost vrouw baan

WASHINGTON – Een opgestoken middelvinger naar Donald Trump heeft een 50-jarige vrouw haar baan gekost. De bazen van de Amerikaanse Juli Briskman waren volgens nieuwssite Huffington Post niet te spreken over het obscene gebaar.

De vrouw stak recentelijk onder het fietsen haar middelvinger op naar een konvooi dat de president vervoerde. Een foto van het voorval ging al snel viral, waarna Briskman besloot haar werkgever in te lichten. Het bedrijf, Akima LLC, ontsloeg haar een dag later.

Briskman kreeg te horen dat ze het sociale mediabeleid van het bedrijf had overtreden door de afbeelding als profielfoto te gebruiken. Ze klaagde dat een mannelijke collega zijn baan wel kon behouden nadat hij iemand had uitgescholden op sociale media.

Toch heeft de vrouw geen spijt van het gewraakte handgebaar naar de president. ''In bepaalde opzichten gaat het beter met me dan ooit'', zei ze tegen de nieuwssite. Ze vertelde boos te zijn over het politieke klimaat in de VS. ''Dit was een mogelijkheid er iets van te zeggen.''

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.