TPOok!

 
avatar
   
OMG

Kind wacht in taxi op bankroof van moeder

LONG ISLAND – Een 28-jarige vrouw liet haar zesjarige dochter in een wachtende taxi zitten terwijl ze zelf even een bank beroofde in de Amerikaanse staat New York. De politie wist Diana Marini aan te houden die in de vestiging van de Chase Bank in Islandia op Long Island de hand op een onbekend bedrag had weten te leggen.

Na de overval vluchtte de vrouw terug naar de taxi. De politie wist het voertuig echter snel op te sporen en staande te houden, zo melden Amerikaanse media. Tot verbazing van de agenten had de bankrover haar dochter bij zich. Het kind is door de politie aan familie overgedragen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.