TPOok!

 
avatar
   
OMG

Bejaarde gijzelt medewerker keukenbedrijf

ALBERGEN – Een 72-jarige man uit het Overijsselse Albergen is zaterdagavond opgepakt voor het gijzelen, bedreigen en mishandelen van een 66-jarige man. Het slachtoffer was naar de woning van de verdachte gekomen om namens een keukenbedrijf een klacht op te lossen.

Eenmaal in de woning aan de Kapittelhuisstraat werd het de 66-jarige man volgens de politie vrijwel direct onmogelijk gemaakt weg te gaan. Ook werd hij mishandeld en zowel met woorden als met een wapen met de dood bedreigd.

Het slachtoffer wist echter te ontsnappen en waarschuwde de politie. Die hield de 72-jarige man even later elders in Albergen aan. In zijn woning heeft de politie onderzoek verricht. De verdachte zit nog vast.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.