TPOok!

 
avatar
   
OMG

Koperdief valt in slaap

ROTTERDAM – De aanhouding van een inbreker in een slooppand in Rotterdam was woensdag een eitje voor de politie. De man was kennelijk zo vermoeid geraakt van zijn nachtelijke werkzaamheden dat hij in slaap was gevallen. Een bouwvakker ontdekte hem ’s ochtends vroeg en seinde de politie in.

De 38-jarige verdachte, die geen vaste woonplaats heeft, werd opgepakt en mocht in de cel verder slapen, laat de poltie weten. De tas vol koper die bij hem lag in het slooppand aan de Melchertstraat, is in beslag genomen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.