TPOok!

 
avatar
   
OMG

Jassendieven vervangen tassendieven

MÜNCHEN – Nu de organisatie het meebrengen van tassen op het Oktoberfest in München heeft verboden, is zij verlost van de tassendieven. Maar het dievengilde heeft ogenblikkelijk een nieuw object gekozen: de jassen van de duizenden bezoekers. De inhoud ervan wordt gestolen en dure jassen verdwijnen zelf ook.

De politie is het al snel na het begin van het bierfeest duidelijk dat de dieven niet zijn verdwenen. Er zijn speciale teams van de politie actief die behendig zijn in het betrappen van zakkenrollers. Die grepen het eerste weekeinde al direct enkele dieven.

Het meest opmerkelijk vond de politie dat van een aangehouden 37-jarige dief beide handen waren geamputeerd.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.