TPOok!

 
avatar
   
OMG

Miljardair Branson zit Irma uit in wijnkelder

ROAD TOWN – De Britse miljardair Richard Branson (67) zit de orkaan Irma uit in zijn wijnkelder. ,,We zullen ons terugtrekken in de betonnen wijnkelder onder het hoofdgebouw'', schreef de ondernemer en avonturier woensdag op zijn blog. ,,Zoals ik mijn team ken, zal er niet veel wijn meer over zijn als we er weer uit komen.''

Branson verblijft momenteel op Necker Island, zijn privé-eiland dat behoort tot de Britse Maagdeneilanden. In de loop van woensdag raast Irma over delen van de eilandengroep in het Caribisch gebied. De orkaan van de categorie vijf is een van de sterkste orkanen ooit geregistreerd in de regio.

,,De sfeer is griezelig, maar mooi'', aldus Branson. ,,We slapen hier met z'n allen in twee kamers. Ik heb sinds mijn kindertijd niet meer zo'n nachtparty gehad.'' Branson is de oprichter van de Virgin Group, die honderden bedrijven omvat. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 5 miljard Amerikaanse dollars.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.