Doneer aan TPO
 

Vrouw wint driekwart miljard dollar in lotto

Door: , 21:27, 24 augustus 2017

WASHINGTON – Een 53-jarige vrouw uit Massachusetts heeft de grootste individuele geldprijs ooit gewonnen in de Amerikaanse loterijgeschiedenis. De ziekenhuismedewerkster pakte in de nationale Powerball-lotto de jackpot van liefst 758,7 miljoen dollar, ofwel een slordige 642 miljoen euro. Ze zegde meteen haar baan op.

De winnares, omschreven als een karakteristieke, hardwerkende inwoonster van Massachusetts, kocht haar lot in Chicopee pas enkele uren voor de trekking. De winnende cijfers en getallen ontleende ze aan verjaardagen van familieleden en datums van gedenkwaardige gebeurtenissen in haar omgeving.

De kersverse multimiljonair koos voor uitbetaling ineens. Daardoor kan ze na aftrek van belastingen 'slechts' 340 miljoen dollar tegemoetzien. Volgens de regels heeft iemand alleen recht op het hele bedrag bij uitkering verspreid over vele jaren.

 
ingezonden mededeling

De deals van vandaag op Dealert.nl

 
Tot wo. as. op dealert.nl. De Anki Cosmo zelfdenkende robot! Een RGB-lichtbox met remote voor €14,93 en snel geleverd. We hebben nog wat supergoedkope RFID-pasjeshouder voor maar 12 euro. Een turbo-mini-kacheltje bekend van tv maar dan veel goedkoper! We hebben full-leather kookschorten voor €24,95 en tot slot een pizzamaker voor op tafel. Zit er vandaag niks leuk bij? Mis niks en check onze inschrijfpagina voor de nieuwsbrief met veel geheime content.  
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace