TPOok!

 
avatar
   
OMG

Verdachte opgevouwen in reiskoffer

ZOETERMEER – De politie in Zoetermeer heeft een verdachte op een opmerkelijke plek aangehouden. Agenten hadden de woning van de man omsingeld en gingen naar binnen om hem aan te houden. De verdachte was echter niet thuis, althans dat zeiden zijn zusjes.

Wel was een van de slaapkamers afgesloten en niemand had een sleutel. De agenten namen uiteraard toch poolshoogte. Aanvankelijk leek de verdachte zich ook daar niet te bevinden. Na enig doorzoeken troffen de agenten de man toch aan in een reiskoffer waarin hij zich had opgevouwen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.