TPOok!

 
avatar
   
OMG

Man verwondt vijf mensen met kettingzaag

SCHAFFHAUSEN (ANP) – In het centrum van de Zwitserse stad Schaffhausen heeft een man met een kettingzaag mensen aangevallen. Vijf mensen raakten gewond van wie twee ernstig. De dader is ontkomen en de binnenstad is afgegrendeld door de politie. Die weet niet welke motieven achter de gewelddaden schuilen, maar er zou geen sprake zijn van terrorisme of ander politiek geweld.

De bewoners van het centrum is aangeraden binnen te blijven. De politie van Schaffhausen heeft collega's uit andere kantons om hulp gevraagd bij het zoeken naar de dader. Hij is mogelijk met een kleine witte bestelwagen ontkomen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.