TPOok!

 
avatar
   
OMG

Veroordeelde witwasser van paard gehaald

ZOETERMEER – Een door de politie gezochte Hagenaar is vrijdag van een paard gehaald. De 34-jarige man stond gesignaleerd omdat hij wegens witwassen en cybercrime nog 20.000 euro moet betalen, of 146 dagen de cel in. Ook hebben zijn slachtoffers nog een schadevergoeding tegoed.

De politie was al vaak langs zijn huis gereden maar daar was hij nooit. Via Facebook ontdekten agenten dat hij geregeld naar een manege in Zoetermeer ging. Daar bleek hij vrijdag inderdaad te zijn, en reed er rond op een paard. De man moest mee naar het bureau en betaalde daar de openstaande boete.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.