TPOok!

 
avatar
   
OMG

Belgische ‘boekenkakker’ betrapt

HALLE – Medewerkers van de bibliotheek in het Vlaamse Halle denken te weten wie boeken heeft bevuild met poep. Camera’s hebben geregistreerd dat iemand een grote boodschap achterliet in een carnavalswinkel, ook in Halle. De minderjarige is een bekende in de bibliotheek, schrijft de Belgische krant Het Nieuwsblad maandag.

Een schoonmaakster vond een maand geleden een boek over vogels in het herentoilet van de bibliotheek, besmeurd met poep. In de weken daarna sloeg de jongen die van Belgische media de naam 'boekenkakker’ kreeg, opnieuw toe.

De carnavalswinkel heeft de beelden aan de politie gegeven. Agenten gingen ermee naar de bibliotheek, waar de poeper elke dag bleek langs te komen.

Het Openbaar Ministerie is voorzichtig. "We zijn nog niet zeker of de twee daders dezelfde zijn of dat we te maken hebben met een copyca", zegt een woordvoerder tegen de krant. Er is nog niemand aangehouden.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.