TPOok!

 
avatar
   
OMG

Canadese teendief geeft buit terug

TORONTO – De man die een gemummificeerde menselijke teen meenam uit een bar in Canada, heeft het ontvreemde lichaamsdeel teruggestuurd. De politie liet daarop aan Canadese media weten dat de teendief vermoedelijk niet wordt vervolgd.

Het vreemde object wordt gebruikt in de 'sourtoe cocktail' van het Downtown hotel. Het opvallende drankje bestaat uit een glas whisky met daarin een verschrompelde teen. Een van die beroemde ingrediënten verdween onlangs, waarna het hotel de politie inschakelde.

De vermeende dief meldde zich daarop bij de autoriteiten. Hij stuurde de teen terug naar het hotel en bood excuses aan. Volgens de politie lijkt het object in goede staat te zijn.

Cocktail

Liefhebbers van de 'sourtoe cocktail' hebben hun favoriete drankje overigens niet hoeven missen. Het hotel zei over reservetenen te beschikken, maar wel te balen van de diefstal.

"Dit was onze nieuwe teen en het was een erg goede'', zei de manager tegen Canadese media. De betreffende teen zou onlangs zijn gedoneerd door een man die het lichaamsdeel bij een medische ingreep had laten verwijderen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.