TPOok!

 
avatar
   
OMG

Politie betrapt poepende bolletjesslikker

TILBURG – De politie in Tilburg heeft een 40-jarige man bolletjesslikker aangehouden toen die in een hotel bezig was met het uitpoepen van bolletjes cocaïne. Ook drie andere Tilburgers zijn opgepakt. Met deze aanhoudingen denkt de politie een smokkelroute vanuit de Antillen te hebben opgerold.

De politie kreeg de verdachten in het vizier na een tip over drugssmokkel vanuit de Nederlandse Antillen. De 40-jarige Tilburger werd dinsdag op heterdaad betrapt toen hij in het hotel bezig was de drugs uit zijn lichaam te krijgen. Nadat politiemensen het hotel waren binnengevallen werd de man naar het ziekenhuis gebracht om de bolletjes met pure cocaïne onder medische begeleiding uit zijn lijf te werken. Volgens de politie gaat het om zeker 89 bolletjes cocaïne.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.