TPOok!

 
avatar
   
OMG

Overvaller overvallen door andere overvallers

ROTTERDAM – Dezelfde vestiging van fastfoodketen Domino's Pizza aan de Kerstendijk in Rotterdam is in april twee keer op een avond het slachtoffer geweest van een roofoverval. Terwijl de ene overvaller nog binnen was, komen twee andere overvallers binnen. De criminelen kennen elkaar niet, blijkt uit beelden van Opsporing Verzocht die dinsdagavond vertoond zijn. De politie spreekt van een bizarre situatie.

De eerste overvaller komt op 21 april rond 23.10 binnen en wil dat de kluis opengemaakt wordt. De twee overvallers die later binnenkomen, dwingen de eerste overvallers op de grond te gaan liggen en geven hem een klap, blijkt uit de uitzending. Uiteindelijk gaan de twee overvallers weer weg, de eerste overvaller die dan nog binnen is wil niet zonder buit vertrekken en neemt de mobieltjes en handtassen van het personeel mee.

De politie is op zoek naar de daders van beide overvallen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.