TPOok!

 
avatar
   
OMG

Vieze douche voor Duitse cabriorijder

ALTOMÜNSTER (ANP) – Een 53-jarige automobilist heeft ontdekt dat hij met zijn cabrio misschien uit de buurt moet blijven van gierkarren. De man en zijn veertienjarige dochter hadden na een ritje door de Duitse deelstaat Beieren zowel een douche als een nieuwe auto nodig.

Het duo reed zaterdag door de gemeente Altomünster toen een tegemoetkomende boer met een mestwagen moest uitwijken voor een geparkeerde auto. Daarbij gutste het stinkende goedje in de open wagen. De gierkar bleek niet goed afgesloten te zijn geweest.

Vader en dochter waren ,,gebruind en hadden een douche nodig'', zei een politiewoordvoerder maandag. Ze raakten verder niet gewond, maar de auto is volgens de politie onbruikbaar geworden. De woordvoerder reageerde laconiek op het voorval: ,,Shit happens.''

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.