TPOok!

 
avatar
   
OMG

Massage-python bij Duitse kapper

DRESDEN – Een kapper in Dresden heeft een python die klanten tijdens de knipbeurt aangenaam masseert. Monty de python wordt om de nek van de klant gedrapeerd en de bewegingen die het dier dan maakt werken als een massage.

Falk Dohler van het Haar Mode Team in het Duitse Dresden rekent 35 euro voor een massage. De 1,20 meter lange Monty is volgens zijn eigenaar getraind om te masseren, maar slangendeskundigen betwijfelen dat. Over een ding is iedereen het eens: een slang van die afmeting levert geen gevaar op voor wurging van de klant.

Klanten van de kapper staan in de rij en zeggen dat Monty zich zacht en opvallend warm om de nek krult en dan continu beweegt.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.