TPOok!

 
avatar
   
OMG

Man vergeet bril en wint loterij

Tags:

ROCKY HILL – Een man uit het Amerikaanse Easton is 30.000 dollar (27.000 euro) rijker na het winnen van een loterij en daar heeft hij heel erg veel geluk mee gehad. Bob Sabo was namelijk zijn bril vergeten waardoor hij niet kocht wat hij eigenlijk wilde.

Volgens de Connecticut State Lottery wilde Sabo krasloten kopen, maar omdat de wachtrij voor de klantenservice te lang was, besloot hij loten te kopen via een verkoopautomaat. Dit had hij overigens nog nooit gedaan. “Ik wilde twee tickets voor 20 dollar kopen, maar ik had mijn bril niet op”, zegt hij tegen WTNH. “In plaats daarvan kocht ik per ongeluk een ’30X-cashkaartje’ voor 30 dollar. Daardoor had ik nog maar 10 dollar over voor nog een ander lot.”

Hij vervolgt: “Toen ik thuiskwam kraste ik het 30x-lot open en ik kon het nauwelijks geloven. Ik had 30.000 dollar gewonnen.” De kruidenierswinkel, waar hij het lot uiteindelijk kocht, kreeg een bonus van 300 dollar (269 euro) voor het verkopen van het winnende lot.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.