OMG

Vrouwen testen liefde met sprong in rivier

18-03-2015 17:10

NINGBO – Wu Hsia (21) bevond zich nogal in een lastige situatie. Zijn ex Jun Tang (20) en zijn huidige vriendin Rong Tsao (22) besloten de proef op de som te nemen: van wie houdt hij nou eigenlijk het meest? En dus besloten de twee allebei in de rivier te springen om te kijken wie hij nou eigenlijk als eerste zou redden.

Hsia verbrak drie maanden terug de relatie met Tang, maar zij bleef hem smeken om haar terug te nemen. Zijn huidige liefje Tsao was dit zat en klaagde er steen en been over, waardoor hij een ontmoeting regelde tussen de drie. “Ik was het gezanik van beide zat”, zegt hij. “Rong was over Jun aan het mekkeren en Jun weer over Rong. Het werd me een beetje te veel.”

Het drietal kwam samen op een mooie plek in Ningbo, China, maar de situatie ging van kwaad tot erger. “De vrouwen kregen ruzie en de ex-vriendin van hem voelde zich beledigd door de nieuwe vriendin. Ze besloot in de rivier te springen en riep richting haar voormalige geliefde om haar te redden”, aldus een politiewoordvoerder tegen Mirror. Nieuwe vriendin Rong was bang dat hij dat inderdaad zou doen. Dus sprong zij ook maar in het water. “Nu riepen ze beiden om hulp.”

Wu koos ervoor om ook de rivier in te springen. Hij besloot tevens om zijn huidige vriendin eerst van een wisse verdrinkingsdood te redden. De zeiknatte en lichtgewonde vrouw bracht hij meteen naar het ziekenhuis. “Hij belde zijn broer op de weg terug naar huis om te zeggen dat hij naar de rivier moest gaan om zijn ex-vriendin te redden”, aldus de politie. Zijn broer belde meteen de brandweer die Jun uiteindelijk ook uit het water wisten te vissen zonder noemenswaardige verwondingen.