Heeft uw kind een ‘hoge vibratie’? Stuur hem naar speciale vibratieschool!

09-11-2016 14:36

Riiiight… Een academy voor kinderen met een ‘hoge vibratie’… Nee, dat zijn geen parkinsonkleuters, maar wat het dan wel zijn? Oprichtster Jesse van Tuijl lijkt er zelf ook nog niet helemaal over uit:

De school is volgens Van Tuijl voor kinderen die bijvoorbeeld ‘vroeg wijs’ zijn. “Er zijn kinderen die al hele wijze vragen stellen, waar ik zelf nauwelijks over heb nagedacht”, zo zei zij eerder. Het gaat zeker niet alleen om kinderen met een hoger IQ, maar ook om kinderen die vaak anders naar de wereld kijken dan leeftijdsgenoten.

Aahh, zo zo, ‘vroeg wijs’ en ‘anders naar de wereld kijken’, nee uitstekend dat er voor ayurvedisch opgekweekte, autoriteits-averse speciale sneeuwvlokjes een Wijze Vragen vibratie academy komt. Ja zo gaat dat op een Vibration Academy. Citaat: “Ervaringsrijk hoog vibratie onderwijs op maat; Meervoudig gelokaliseerd. Zoveel meer dan gewoon een school: Ter herinnering van hun eigen bliss vibratie en overvloed. Ter realisatie van een hoge vibratie van kinderen en hun ouders.” Bijvoorbeeld voor de vibraties van Laila, vast niet geheel toevallig de dochter van de oprichter:

Laila laat zien hoe je altijd keuze vrijheid hebt in wat je wilt ervaren in het leven en daarmee in contact kunt blijven met je hoge vibratie. Dat je jezelf fijn en gelukkig mag voelen.

Klinkt heel vroegwijs inderdaad en erg wetenschappelijk ook, met die vibraties die verder nergens uitgelegd worden op de website, waar het echt zweefkeesgelul-parelduiken is. Wat de denken van deze manier van beoordelen, in plaats van cijfers en rapporten:

Het kind wordt op een coachende manier uitgevraagd naar zijn eigen doelen, waardoor zijn interne motivatie vergroot en het kind leert om zichzelf, zijn doelen en weg daar naar toe te analyseren.

“Nou Toermalijne, welke doelen heb jij voor jezelf geanaliseerd? Hmmm-mmm..en je gevoel daarbij? O-kee..nou dat gevoel mag er zijn.” En dat Toermalijne dan dus 7 is en haar eigen naam niet kan schrijven, maar wel onwijs fijn haar eigen Zijn kan vibreren met vingerverf, wie wil dat nou niet!

En dan hier een leuk filmpje van de onderwijs-hobbyiste die het lekker-voelen-bah-leren-fröbelschooltje heeft opgericht.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=80&v=BClqvaY4Bjc