Policorwatch: het gratuite en gevaarlijke deugen van Marjan Sax

15-03-2016 14:59

“Het zijn allemaal mensen, die moeten we helpen” is de portee annex epische dooddoener in een nieuwe pro-vluchtelingencampagne annex egobooster van activiste Marjan Sax.

Wat is de natuurlijke vijand van een joodse, lesbische, feministische vrouw? De islam, natuurlijk. Het gaat echter volkomen aan Marjan Sax voorbij dat zij in haar nieuwste project zich opwerpt als voorvechtster van zielige medemenspersonen die lang niet allemaal zo opgeruimd en modern zijn als dat lieve kunstacademiemeisje met die lippiercing. Als de gemiddelde AZC-populatie het hier voor het zeggen had, dan waren goedebedoelingen-omaatjes als Sax en Hanneke Groenteman, ook in axie, zwaar het haasje.

Reclame voor mensensmokkel

De actie ’Dit had ook mij kunnen overkomen’ van de beide dames heeft tot doel om ‘vluchtelingen een gezicht te geven.’ Ja ja. Een gezicht, en een verblijfsvergunning, zo blijkt uit bijgaande filmpje. “We hebben nu in de afgelopen periode 52 mensen in de groep van 200 een verblijfsvergunning laten krijgen,” kakelt Sax. Prachtig, een betere reclame kunnen de mensensmokkelaars zich niet wensen! Kom naar Nederland, daar staan joodse omaatjes klaar die zomaar verblijfsvergunningen ritselen voor je, via hun vrindjes hier en netwerkjes daar! Krijgen ze zelf een lekker warm gevoel van, en dat ze actief meewerken aan het versterken van het toch al sterk oplevende antisemitisme in West-Europa, boeie. Ze mogen mensensmokkelaars wel een percentage van de winst vragen.

Maar dat is niet nodig! Deze actie is gefinancierd (scroll iets omlaag) door Stichting Democratie en Media, een extreemlinkse Stichting die uitsluitend mediaprojecten subsidieert die politiek correct, links en beslist niet kritisch ten aanzien van immigratie, integratie en islam zijn. Bestuurslid van deze stichting? U verwacht het niet: Marjan Sax. Het is het zoveelste staaltje belangenverstrengeling van Sax en haar Stichting.

Gratis Deugen

Dus we hebben een zelfbevredigende goedebedoelingenhobby van Sax, betaald door Sax’ eigen stichting, waarmee Sax publiciteit pakt als Deugend mens die bovendien illegalen valse hoop of verblijfsvergunningen geeft, mensensmokkel in de hand werkt én vluchtelingen uit naam van de minderheid van Nederland welkom heet.

Vluchtelingen een gezicht geven, right. Een dure hobby, zowel financieel als moreel, waar Sax zelf vermoedelijk nooit de rekening voor zal hoeven betalen.