TPOok!

 
Opinie

U zond in…

'Paul McCartney is nog superfit!'

 

“Beste,
Ik wilde toch even kort reageren op de Tweets die jullie versturen over Paul McCartney die op Pinkpop komt optreden. Ik vind het erg jammer dat jullie dit nieuws brengen met een foto van rollators. Alsof Paul McCartney aan het strompelen is, In tegendeel. Hij is nog super fit en maakt wereldwijd gigantisch succes. Het is een eer dat hij op Pinkpop komt. Ook mensen op leeftijd kunnen de jeugd van nu inspireren met hun fantastische muziek, en daar is helemaal niks mis mee. Dus stop eens met die gekke rollator en verzin eens wat origineels en positiefs.”

 

Okee. Bij dezen.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.