TPOok!

 
OMG

Arrestatie om passief-agressief watermeloen snijden

Vrouw vatte inhakken op fruit op als bedreiging

Tags:

Een Amerikaanse man uit het plaatsje Thomaston in Connecticut is gearresteerd omdat hij passief-agressief zou hebben ingehakt op een watermeloen. De vrouw van de 49-jarige Carmine Cervellino vatte het op als een bedreiging en belde de politie, meldt The Register Citizen of Torrington.

De echtgenoot van Carmine kwam de keuken binnenlopen en zag op het aanrecht een watermeloen liggen waaruit een slagersmes stak. Een paar seconden later liep manlief de keuken in en begon, zonder iets te zeggen, het fruit in stukken te snijden.

Beangstigd door dit aanzicht belde de vrouw de politie en zei dat haar man ‘passief-agressieve’ tactieken gebruikte om haar te intimideren omdat hij boos op haar was. Mevrouw Cervellino had namelijk twee weken geleden een zak wiet, een paar zware pijnstillers en een ongeïdentificeerde blauwe pil van haar man afgepakt.

Cervellino werd gearresteerd en aangeklaagd voor bedreiging en wanordelijk gedrag. Hij is al weer op vrije voeten na het betalen van een borgsom van 500 dollar. De zaak zal verder afgehandeld worden door een maatschappelijk werker.

(ANP)

https://www.youtube.com/watch?v=j-HofpXATvE

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.