Man doet behoefte in Barclays bank

01-07-2014 15:32

Je hebt ontevreden klanten en je hebt klanten die zo woedend zijn dat ze op hun gemakkie je hele geldtoko onderschijten. Dat laatste gebeurde afgelopen vrijdag in een filiaal van Barclays in Hampshire, UK. 

De boze schijterd kwam met een kwade blik op zijn gezicht de bank binnengelopen en begon zonder dat iemand het doorhad zijn behoefte te doen. Terwijl de derrie uit zijn achterste vloeide verkende de man alle hoeken van de bank. Zo lag er in de hoek, op de trap en op de vloer overal stront. Lopend poepen in het openbaar: je moet het maar kunnen, denken wij dan.

Pas nadat de man was vertrokken en het een onaangenaam begon te ruiken ontdekte het personeel de bruine aanslag. De geur was zo verschrikkelijk dat ze de bank moesten sluiten. Bovendien moesten de uitwerpselen worden opgeruimd voordat de deuren weer open konden.

Goed, het is natuurlijk niet de beste manier om je woede te uiten. Maar ach, lekker boeiend. Iemand die het lef heeft om een bank in te lopen en daar vervolgens zijn behoefte te doen is wat ons betreft geen aso maar dapper. Want ja, fuck de banken, toch?