Top 5 racistische dieren

18-04-2014 16:41

Van dieren zegt men wel dat ze zonder vooroordelen zijn, en dat racisme een typisch menselijke eigenschap is. Deze vijf dieren doen er alles aan om het tegendeel te bewijzen en veroverden een plekje in de wereld van haat zaaien, racisme en nazisme.

5 – White-wing Supremacist Zwaan

Zwanen beschermen met notoire agressiviteit hun kroost, maar deze Britse zwaan heeft het daarbij alleen gemunt op niet-blanke voorbijgangers. De universiteit waar de zwaan nestelt heeft een hek moeten neerzetten om studenten met een getinte huidskleur te beschermen tegen de Witte Furie.

4 – Nazi-Zeeleeuw

Deze zeeleeuw hield tot vervelens toe de Joodse omwonenden van Artis uit hun slaap. Na de Tweede Wereldoorlog kregen deze arme Amsterdammers ook nog eens het geblaf van deze Nazi-Seelöwe te verduren.

3 – Hitlergroet-Hond

Niet alleen draagt deze hond de naam “Adolf”, hij heeft ook nogal last van een stramme poot. Bij de woorden “Heil Hitler” brengt ‘Adolf’ de hitlergroet.

2 – Hitler Kitty

Snorren en baarden zijn een fashion-statement geworden, maar deze katten maken het wel erg bont door trots de vacht naar gelijkenis van de Führer te ordenen.

1 – Blondi

Niet alleen is deze hond genaamd Blondi een Duitse Herder, ze was ook nog de vertrouweling van de leider van Nazi-Duitsland, Adolf Hitler, zelf. Zelfs toen deze zich moest terugtrekken in zijn bunker bleef Blondi de nazileider trouw.