TPOok!

 
OMG

Mango van tien ton gestolen

Populaire toeristische attractie

Tags: ,

In Queensland, Australië is een enorme mango gestolen. De reusachtige vrucht is een populaire toeristische attractie. Vanochtend werd het gevaarte niet op zijn plek aangetroffen. Hoofd Toerisme Paul McLaughlin vertelt hoe een werknemer op haar werk kwam en zag dat er iets miste: ‘Eerst dacht ik dat ze een grap maakte. Ze zei dat het echt was. Toen ben ik er onmiddellijk naartoe gegaan om te kijken of het klopte.’ Men staat voor een raadsel. Beveiligingsbeelden laten zien hoe een kraan naar de gigantische mango toerijd. Heeft u de mango gezien, dan kunt u contact opnemen met de plaatselijke politie.

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.