Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
OMG

Kalasjnikov blijkt waterpijp

BIELEFELD – De politie van Bielefeld is zondagmiddag uitgerukt omdat een verontruste burger een waterpijp aanzag voor een kalasjnikov. De ooggetuige sloeg alarm nadat hij vanuit zijn huis twee jongemannen bij de overburen naar binnen had zien gaan. Een van de verdachte figuren had volgens de beller een AK 47 over de schouder, de ander trok een rolkoffertje achter zich aan.

De politie, in Duitsland door de terreurdreiging nog altijd zeer op haar hoede, nam de melding serieus en kwam onmiddellijk in actie. De manschappen naderden het pand waar de 'schutters' zaten omzichtig en namen alle voorzorgsmaatregelen in acht bij het naar binnengaan.

Groot was de verbazing toen ze niet het verwachte automatische geweer aantroffen maar een uit de kluiten gewassen shisha met bijbehorende opbergkoffer. Ook de waterpijprokers keken raar op.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.