Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
OMG

Verdachte brandstichting Gemert zelf gewond

GEMERT (ANP) - Een 42-jarige man uit Gemert (Noord-Brabant) heeft zaterdag ernstige brandwonden opgelopen tijdens een brand waarvan de politie vermoedt dat hij die zelf heeft aangestoken. De man is aangehouden en naar het Radboud UMC in Nijmegen gebracht, liet de politie weten.

De brand begon in een auto aan de President John F. Kennedystraat en sloeg over naar een garage, die afbrandde. Het begon met een ,,enorme knal'', vernam de politie van de bewoner. Die zag een steekvlam uit zijn auto komen.

Volgens de politie zijn de gewonde verdachte en de gedupeerde geen bekende van elkaar. Een mogelijk motief voor brandstichting is nog onduidelijk.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.