avatar
   
OMG

Snurkende medewerker alarmcentrale geschorst

CLEVELAND – Een medewerkster van een alarmcentrale in de Amerikaanse stad Cleveland is geschorst, omdat ze in slaap viel achter de telefoon. Toen iemand het alarmnummer 911 belde, was te horen hoe ze snurkte. Ze bleek er bovendien al eerder voor te zijn gewaarschuwd, meldde de lokale zender Fox8.

De stad Cleveland heeft een paar opnames van telefoongesprekken vrijgegeven. Bij één gesprek deed de vrouw er tien seconden over om op te nemen. Vervolgens duurde het veertig seconden voordat de beller werd doorverbonden naar de brandweer, terwijl zijn keuken in brand stond.

De politievakbond nam het op voor de vrouw: ,,ze is een alleenstaande moeder die studeert en daarnaast 40, 50, soms 60 uur per week werkt''.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.