avatar
   
OMG

Vrouw aangehouden voor ‘stalken’ 112

MAASTRICHT – De politie heeft een 46-jarige vrouw uit Maastricht aangehouden die het afgelopen half jaar 263 keer het alarmnummer 112 belde. Haar telefoon is in beslag genomen, meldde de politie maandag.

Binnen een kwartier belde de vrouw regelmatig tien keer of vaker het alarmnummer. Tijdens het gesprekje bleek dan vervolgens dat er geen dringende reden was om 112 te bellen. Deze telefoontjes blokkeren de hulplijn waardoor echte noodoproepen mogelijk te laat doorkomen, aldus de politie.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.