Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
OMG

Inbreker belt politie om hulp

KIEL (ANP/DPA) - Een inbreker in Duitsland heeft in het weekeinde de politie moeten bellen om hulp. Hij was zaterdagavond tijdens een klus in Kiel gewond geraakt en kon niet meer op eigen kracht wegkomen uit een pand waar hij zich had laten insluiten.

De 34-jarige man was ongemerkt het centrum van een kerkgemeenschap binnengeslopen. Toen iedereen weg was, probeerde hij via het verlaagd plafond naar een andere ruimte te kruipen, waar hij dacht buit te vinden. Maar het plafond hield hem niet en hij viel op de grond. Daarbij bezeerde hij een scheenbeen dusdanig, dat hij niet op eigen kracht weer naar boven kon klauteren, terwijl alle deuren en ramen op slot zaten.

Ten einde raad belde hij de politie, die hem 'bevrijdde'. Hij werd meegenomen naar het bureau, waar zijn gegevens werden genoteerd voordat hij in afwachting van verdere stappen werd heengezonden.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.