OMG

Verliefde teckel loopt lange weg

01-12-2015 13:08

SCAFATI – Ze zeggen dat liefde geen grenzen kent en dus ook geen gemeentegrenzen. Voor de Italiaanse teckel Toto gaat die vlieger zeker op. Het beestje leerde afgelopen zomer soortgenootje Lillly kennen en was op slag verliefd. Inmiddels zijn de twee viervoeters weer thuis bij hun baasjes, maar Toto kon Lilly niet uit zijn hoofd krijgen. De dappere teckel is er zelfs voor weggelopen. Hij is volgens Metropolisweb zijn liefje, die 10 kilometer verderop woont, gaan opzoeken.

De baasjes van Toto waren volgens de website compleet van slag toen ze onlangs ontdekten dat hun geliefde teckel de benen had genomen. Ze zetten meteen een uitgebreide zoektocht op poten, maar het leverde aanvankelijk niets op. Een telefoontje van hun vrienden uit Casola bracht goed nieuws. Toto was veilig aangekomen bij hun hond, Lilly. De baasjes van Lilly ontdekten Toto omdat er een hond onophoudelijk voor de deur stond te blaffen.

Toto is nu weer thuis in Scafati, maar de vier baasjes hebben afgesproken dat de twee honden elkaar geregeld mogen bezoeken. Het grote voordeel voor de teckels: ze hoeven er geen 10 kilometer meer voor te lopen.