OMG

Sm-liefhebster eindigt in verkeerde boeien

04-09-2015 10:59

COLUMBIA – Een negentienjarige sm-liefhebster is in de verkeerde handboeien beland. Tayler Aughtman maakte in een seksshop in een winkelcentrum in de Amerikaanse staat South Carolina een verdachte beweging op de sm-afdeling. Omdat de winkeleigenaar het niet vertrouwde, belde hij de politie. De verdenking bleek terecht, Tayler had een complete doe-het-zelf-bondageset in haar tas gestoken. Verder bleek ze ook bij Victoria's Secret proletarisch gewinkeld te hebben.

Agenten plukten volgens The Local een complete sm-set uit de tas van de vrouw. In de set zaten onder meer handboeien, een set spanbanden en een soort autogordels. Toen haar de vraag werd gesteld of ze nog meer op haar kerfstok had, toverde ze acht spannende setjes van Victoria's Secret uit haar tas.

De blondine, die kennelijk van vastbinden en straffen houdt, kreeg uiteindelijk wat ze wilde, maar de locatie zal toch anders zijn dan ze in aanvankelijk in haar hoofd had. Na een nacht achter slot en grendel te hebben doorgebracht, is Tayler weer op vrije voeten gesteld.