OMG

Vrouw trouwt met ‘vriend’ op Facebook

02-09-2015 16:46

MISSISSIPPI – Patsy Sutton Neely schaamde zich kapot toen ze per ongeluk John Alton Neely op Facebook een vriendschapsverzoek stuurde. Ze dacht dat ze met hem op dezelfde school had gezeten. Hij bleek een heel ander persoon te zijn, maar inmiddels zijn de twee wel getrouwd met elkaar.

"John was altijd zo'n gentleman. Hij likete en reageerde altijd op mijn posts en vertelde me dat ik prachtig was. We begonnen steeds meer met elkaar te praten. Mijn kleinzoon zei dat ik John op date moest vragen omdat hij opmerkte dat we altijd berichtjes naar elkaar aan het sturen waren", zegt ze tegen The Telegraph. "Nu zijn we gelukkig getrouwd en leven we met onze twaalf honden. We hebben een prachtig leven samen. Hij is alles waar ik ooit op hoopte en dat alles heb ik te danken aan een per ongeluk verstuurd vriendschapsverzoek op Facebook."

De twee deelden telefoonnummers na enkele weken en spraken elke dag met elkaar. "Ik was niet nerveus toen ik hem voor het eerst sprak, we waren echt goede vrienden geworden en konden echt over alles praten. John vertelde grapjes en zong liefdesliedjes. Hij had het ook altijd over plekken waar hij mij mee naar toe zou nemen als ik zijn meisje zou zijn. Ergens daar tussenin werden we vriend en vriendin." In november 2010 spraken ze voor het eerst af en op kerstavond vroeg hij haar ten huwelijk.

In 2014 trouwden de twee met elkaar. "Hij is de man van mijn dromen. Ik hou van ons leven. Elke dag bedenk ik me weer dat dit de plek is waar ik thuishoor. Facebook, bedankt."