OMG

Gedrogeerde hond verraadt baasje

28-08-2015 10:53

ATLANTA – De hond wordt vaak de beste vriend van de mens genoemd, maar een 47-jarige man uit de Amerikaanse staat Georgia zal inmiddels een stuk minder blij zijn met zijn 'trouwe' viervoeter. De man, Marty Allen Rogers, bracht zijn hond Little Guy afgelopen week met vage klachten naar een lokaal dierenziekenhuis. Uit onderzoek bleek dat Little Guy strak stond van de crystal meth. Marty had vanzelfsprekend iets uit te leggen.

Volgens de artsen kan het niet anders dan dat Little Guy van drugs heeft gesnoept die eigenlijk voor Marty bedoeld was. Na overleg met de politie werd Little Guy dan ook meteen afgenomen en onder toezicht geplaatst en kregen agenten de opdracht om even een kijkje te gaan nemen bij Marty en om hem te vertellen dat hij een aanklacht voor dierenmishandeling aan zijn broek had.

Volgens The Smoking Gun was Marty met zo'n aanklacht er nog goed vanaf gekomen. Uit een huiszoeking bleek namelijk dat de man nog veel meer op zijn kerfstok had. De politie vond een behoorlijk lading drugs in zijn woning en een gestolen motor. Ook bleek Marty een bekende te zijn van justitie. Afgelopen jaar werd hij al eens van de weg geplukt wegens roekeloos rijgedrag en illegaal wapenbezit.

Met Little Guy gaat het inmiddels de goede kant op. Er wordt druk naar nieuw baasje gezocht.