OMG

Zweden houden WK kubb met dildo’s

28-07-2015 15:57

STOCKHOLM – Kubb is een Zweeds spel waarbij het de bedoeling is houten blokken van een tegenstander omver te gooien met stokken. In de Zweedse hoofdstad Stockholm worden momenteel de wereldkampioenschappen gehouden, alleen zijn de blokken vervangen door dildo’s.

Het is de tweede editie van het zogenoemde WK dildokubb. Vorig jaar bedacht een bedrijf dat seksspeeltjes maakt het evenement vanwege de Gaypride. Er zijn zeker zestig teams die aan het WK meedoen. De finale is vrijdag.

Het houten spelmateriaal is vervangen door een set knalroze kunstpenissen. Die moeten omver worden gegooid met blauwe dildo’s. Volgens een woordvoerder van de seksspeeltjesmaker trekt dildokubb de belangstelling van allerlei soorten mensen. "Het publiek bestaat uit gepensioneerden maar ook uit ouders met kinderen. Natuurlijk komen er ook veel Pridebezoekers op af."

Koning

Bij kubb is het aan het eind van het spel de bedoeling dat een grote houten blok in het midden van het speelveld wordt omgegooid. Dat speciale blok, ook wel de koning van het spel genoemd, is bij dildokubb een grote zwarte buttplug.

Voor mensen die dildokubb thuis willen spelen is er een speciaal spel gemaakt. Het is overigens wel een dure hobby, want een spel met zes roze kunstpenissen, zes blauwe dildo’s en de grote zwarte buttplug kost ruim 300 euro, schrijft Nyheter24. Maar de fabrikant garandeert wel heel veel speelplezier.