OMG

Poesje en uil zijn dikke maatjes

09-07-2015 13:38

OSAKA – Vriendschappen tussen verschillende diersoorten zie je wel vaker. Zo kunnen honden en poezen het soms uitstekend met elkaar vinden. In een Japanse koffiezaak hebben een uiltje en een kitten het heel gezellig samen. Een video van de twee schattige dieren is te zien op de site van 3News uit Nieuw-Zeeland.

Het uiltje Fucku-chan woont al jaren in het Hukulou Coffee café in Osaka, een zaak die als thema ‘uilen’ heeft. Hoewel uilen geen groepsdieren zijn, dachten de baasjes dat de vogel misschien een beetje eenzaam was geworden, in haar eentje tussen de mensen. Dus besloten de twee Japanners een poesje te kopen. De kitten Marimo werd aangeschaft en ook in de zaak grootgebracht.

Het poesje is inmiddels twee maanden oud, en heeft het enorm naar haar zin in de zaak. Met als voornaamste gezelschap de uil. De twee stoeien samen, en lijken te knuffelen. Soms pikt Fucku-chan naar Marimo, maar even laten wassen ze elkaar en is alles weer goed. Marimo is nu al een stuk groter dan het uiltje, maar dat staat een innige band niet in de weg.