OMG

Man bedwelmt vriendin om te kunnen gamen

09-07-2015 12:53

CASTROP-RAUXEL – Een Duitse man heeft een verdovend middel in de thee van zijn vriendin gedaan, zodat hij langer door kon gamen met een maat. De rechter legde hem een boete van 500 euro op.

De vrouw van 24 had na een lange werkdag behoefte aan rust en dus vroeg ze haar vriend om te stoppen met gamen. De 23-jarige man uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen gooide stiekem ‘vier of vijf druppels’ van het middel in haar thee. Niet veel later viel ze in slaap, om pas de volgende middag wakker te worden.

“Ik stond op en reed naar mijn werk, maar ik bleef de hele dag slaperig”, zei het slachtoffer volgens de Westdeutsche Allgemeine Zeitung in de rechtbank. Haar vriend bekende diezelfde dag nog wat hij had gedaan. Hun relatie hield daarna niet lang meer stand. De reden voor de breuk was het drugsgebruik van de man.

Uit een analyse van de haren van de vrouw bleek dat ze het middel maar één keer in haar leven binnen had gekregen, op die avond. Ze hield er niets aan over, maar toch moet haar ex dokken van de rechter. De man heeft spijt van zijn daad. “Het was stom van me, maar ik ben nu op het rechte pad”, liet hij weten.