OMG

Theaterbezoeker verpest voorstelling met gsm

07-07-2015 08:52

NEW YORK – De ongeschreven regels van het theater – op tijd komen, stil zijn etcetera – zijn bij alle bezoekers van een voorstelling wel bekend, zou je denken. In de praktijk blijken er toch bezoekers op Broadway-shows in New York af te komen die zich weinig van die ongeschreven regels aantrekken.

Tijdens de voorstelling Hand to God heeft een redelijk schaamteloze bezoeker het voorprogramma volledig verpest afgelopen week, meldt People. Een man klom, tot verbazing van de andere bezoekers, ineens op het podium met zijn smartphone in de hand. Al snel werd duidelijk wat zijn doel was: hij wilde van het stopcontact op het podium gebruikmaken om zijn smartphone even op te laden. Sowieso geen bijster slimme zet, want het stopcontact was een decorstuk en geen functionerend stopcontact.

De onrustzaaier werd meteen van het podium getrokken en het voorprogramma werd stilgelegd. Via een speaker werd medegedeeld dat het niet de bedoeling is om tijdens theaterbezoeken je telefoon op te laden. Of de man de voorstelling vervolgens nog heeft bijgewoond, is niet bekend.