OMG

Meisje van twee scheldt door pop

03-07-2015 15:18

LEIGHTON BUZZARD – Een vrouw uit het Britse Leighton Buzzard doet er alles aan om de eerste woordjes van haar tweejarige dochter weer af te leren. Emily roept namelijk te pas en te onpas ‘fuck it’, wat ze leerde van ‘een huilende pop’ van de Toys ”R” Us.

Emily kreeg het cadeau van mama Sarah Williams (22) voor haar verjaardag. De bedoeling van de pop is dat ze gaat huilen als je haar in de buik kietelt. Maar toen Anthony Burridge (39) enkele dagen later aan zijn dochter vroeg wat ze wilde drinken, riep ze ‘fuck it’. Papa Anthony was hier zo kwaad over, dat hij de pop linea recta naar de winkel terugbracht. Dat dochter Emily in huilen uitbarstte, maakte hem niet zoveel uit. “Ze was zo enthousiast om met de pop te spelen steeds, maar toen we op de buik van de pop drukten, hoorden we een scheldwoord.”

Dit moesten ze haast wel verkeerd gehoord hebben. “Maar toen we het nogmaals deden, was het duidelijk, want de pop riep ‘fuck it’. We moesten de pop wel bij Emily weghalen, al was het wel te laat. Ze is pas twee jaar, maar ze kopieert de pop wel. Ze blijft maar ‘fuck it’ roepen. Ik heb geen idee hoe ik dat moet stoppen”, zegt de man tegen de Leighton Buzzard Observer.

Anthony, die gescheiden leeft van Sarah, is helemaal niet blij met de speelgoedzaak. “Dat we onze dochter van twee zo horen schelden is vreselijk. Ik denk dat het een schandaal is dat Toys “R” Us zulk speelgoed verkoopt.”