OMG

Dolfijn verpest boottochtje

02-07-2015 11:28

ANAHEIM – Het boottochtje van de familie Frickman is onlangs ontaard in een complete chaos nadat een dolfijn vanuit het water in de boot sprong. De ‘act’ van de dolfijn leverde de moeder van het Californische gezin twee gebroken enkels op.

Aanvankelijk was het allemaal nog wel zo mooi. De Frickmans dobberden met hun bootje op het water en een hele troep dolfijnen zorgde voor gezelschap. Pas toen een van de dieren op bezoek kwam in de boot, ging het mis. De dolfijn, zo’n 175 kilo, dook vanuit het niets de boot in en landde met zijn hele gewicht op moeder Chrissie.

“Mijn vrouw werd omver geworpen en mijn dochter kreeg een tik van zijn vinnen. Ik dacht meteen ‘dit gaat verkeerd’ en zag geen enkele mogelijkheid om de dolfijn weer uit de boot te krijgen. Overal lag bloed. Ik heb meteen de kustwacht gebeld”, aldus Dirk Frickman in The Orange County Register.

Hulp kwam en de kustwacht hielp Dirk om de dolfijn nat te houden. Uiteindelijk kon het dier terug worden gezet in zee en ondanks de bloedende snuit van ‘Flipper’, leek hij zonder problemen weg te kunnen zwemmen. Mevrouw Frickman had minder geluk. De loodzware gast heeft haar beide enkels gebroken met zijn capriolen.