OMG

Man plaatst vriendin op marktplaats

25-06-2015 12:10

VIRGINIA – Soms gaan een hond én een vriendin hebben niet samen. Een man uit het Amerikaanse Virginia werd gedwongen om te kiezen tussen zijn vriendin en zijn beagle Molly. En dus plaatste hij een advertentie op Craigslist, de Amerikaanse versie van Marktplaats, met een foto van Molly erbij. “Gratis op te halen”, staat er boven de advertentie.

“Mijn vriendin vindt mijn beagle Molly niet leuk, dus moet ik een ander huis voor haar zoeken. Ze is een echt ras uit een gezonde omgeving en ik heb haar nu zo’n vier jaar. Ze houdt ervan om spelletjes te spelen. Ze is niet helemaal getraind. Heeft lang haar en heeft dus een beetje onderhoud nodig. Vooral de nagels, maar ze vindt het geweldig als deze gedaan worden”, is te lezen op Craigslist.

De advertentie gaat verder: “Blijft de hele nacht op om te keffen, maar slaapt als ik werk. Eet alleen het beste, voornamelijk heel duur voedsel. Ze zal je NOOIT groeten bij de deur na een lange dag werken of jou onvoorwaardelijke liefde geven als je even down bent. Ze bijt niet, maar ze kan wel heel gemeen zijn!”

Uiteindelijk wordt duidelijk dat hij niet Molly, maar zijn vriendin bedoeld. “Dus…iemand geïnteresseerd in mijn dertigjarige, egoïstische, dwaze vriendin die ook nog eens een golddigger is? Kom haar maar snel halen! Mijn hond en ik willen haar het huis uit hebben. Zo snel mogelijk!”