OMG

Spookhuis te huur

17-06-2015 12:17

LIVERPOOL – In Liverpool staat een bijzonder huis te huur. Het zou gaan om een huis dat al jaren regelmatig wordt bezocht door een klopgeest.

Voor het driekamerappartement, aan Pickwick Street, moet de nieuwe eigenaar een bedrag van 394 pond betalen, maar daarvoor krijgt hij of zij er dus wel een ongenode gast bij. Volgens Liverpool Echo hebben meerdere vorige bewoners geklaagd over de geest. De krant schrijft dat experts het spook hebben omschreven als een ‘gewelddadige geest’.

Paranormaal expert Tom Slemen laat de krant weten dat er 130 jaar geleden voor het eerst melding werd gemaakt van de geest, die ook wel bekendstaat als de klopgeest van Pickwick. “Er doen al tijden verhalen de ronde over een klopgeest in de straat, het is een ongewone geest. Geesten blijven meestal op één plek, maar deze bezoekt verschillende huizen in de straat.”

In de advertentie voor de woning op de website Rightmove wordt het huis omschrijven als een ‘driekamerappartement met tuin op een populaire locatie vlakbij Park Road en een Tesco supermarkt’. “Vorige bewoners hebben ons er wel op gewezen dat ze ‘paranormale activiteit’ hebben ervaren in de woning.” Een medewerker van de sociale woningbouwvereniging laat de krant weten ‘open en eerlijk’ te werk te willen gaan. “We willen iedereen die geïnteresseerd is in deze woning wel de details vertellen.”