Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
OMG WTF BBQ

André Rieu blijft populair

Tags:

De realityserie van André Rieu blijft populair onder het kijkpubliek. De tweede aflevering van het tweede seizoen van Welcome To My World trok woensdagavond bijna ruim 1 miljoen tv-kijkers en behaalde hiermee de derde plek in de top 25 van best bekeken programma’s op die avond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Rieu’s realityserie kon vorige week rekenen op 1,28 miljoen kijkers.

De eerste aflevering van het nieuwe SBS-programma Van onze centen trok woensdagavond 526.000 kijkers, goed voor een twintigste plek in de kijkcijfertop 25.

De meeste mensen (1,9 miljoen) keken naar het NOS Journaal van 20.00 uur en een tweede plek in de lijst was voor de soap Goede tijden, slechte tijden waarin actrice Barbara Sloesen voor het laatst te zien was als Anna Brandt. Daar stemden woensdagavond 1,1 miljoen kijkers op af.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.