Video

Video: De levensgevaarlijke inhaalmanoeuvre die Drentse bejaarde haar rijbewijs kostte

Verder onderzoek volgt nog

Een 71-jarige Drentse vrouw is haar rijbewijs kwijtgeraakt na een levensgevaarlijke inhaalmanoeuvre. Een tegenligger had een dashcam en filmde de inhaalactie die bijna voor een frontale botsing zorgde. Hij speelde de video door aan de politie. Aan de hand van deze beelden heeft de politie de vrouw nu opgespoord, zo meldt RTL.

Op onderstaande beelden is duidelijk te zien hoe de vrouw de vrachtwagen inhaalt op de de N48 tussen Ommen en Hoogeveen, terwijl er tegenliggers aankomen. Schijnbaar zonder op deze tegenliggers te letten kiest de vrouw er toch voor de vrachtwagen in te halen. Slechts door tijdig uitwijken kon een botsing worden voorkomen. Doordat de koerier uit Oude Pekela een dashcam aan had staan staat de hele actie op beeld. De politie heeft het rijbewijs van de bejaarde Drentse ingevorderd en doet nog verder onderzoek naar haar rijvaardigheid.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.