Fatsoenlijk linksmens is verschillig boos want Trump, gaat op Facebook totaal Anders Breivik

13-11-2016 20:10

 

“Aan al mijn vrienden die in republikeinse staten wonen. Jullie krijgen twee maanden de tijd om te verhuizen. Daarna, als je niet bent verhuisd, denk dan niet dat we vrienden zijn. Ik wil jullie dood hebben. Ik wil al jullie families dood hebben. Ik wil jullie vrouwen, mannen, kinderen en kleinkinderen door hebben. Niet gewoon dood maar echt een verschrikkelijke, pijnlijke dood. Een martelende kanker, in het bot, in de hersens. Levend verbranden. Verdrinken. Vrouwen en kinderen, of moet ik ‘cunts’ zeggen zoals jullie republikeinen ze noemen, moeten eerst gruwelijk worden verkracht. Alles voordat jullie een verschrikkelijke dood sterven. Als je in een democratische staat leeft en ik kom er achter dat je voor Lucifer hebt gestemd dan wil ik het hetzelfde voor je maar dan zonder de marteling.

Voor de rest van de inwoners in de republikeinse staten, ik hoop dat jullie land rood kleurt door het bloed van jullie families. Ik zal juichen bij elke natuurramp die jullie treft. Hoe hoger het dodental hoe beter. Elke baby of peuter die met zijn gezicht naar beneden ronddrijft na een overstroming zal ik als een overwinning zien. Elk verminkt lichaam dat wordt gevonden in wat er van je huis over is na een tornado is als de kers op een sorbet. Elke schietpartij op een school zal pure vreugde voor me zijn.

Ik zal nooit meer Amerikaanse producten kopen of ze zelfs maar steunen. Canadese, Europese, Chinese en Mexicaanse producten zijn sowieso al beter.

Ik zal nooit meer onze troepen steunen. Elke dode Amerikaanse soldaat is vreugde voor me.

Amerika heeft gesproken. Stik nu maar lekker in je eigen smerige kots.

Spreek nooit meer tegen mij, tenzij doormiddel van mijn vreugde waneer je bloed wordt vergoten.”

 

Doet u geen moeite, zo’n beetje heel Amerika is inmiddels op zoek naar ‘Charles Walz’, die inmiddels zijn Facebook-account heeft verwijderd.
screen-shot-2016-11-13-at-19-51-07