Zeer verrassend onderzoek bewijst: mens is van nature extreem gewelddadig

03-10-2016 10:41

Spaanse onderzoekers hebben iets onderzocht wat iedereen al lang wist maar wat de meesten liever niet willen weten: de mens is van nature een uiterst gewelddadige diersoort. De onderzoekers schatten dat de eerste mensen zo gewelddadig waren dat geweld onder mensen maarliefst zes keer vaker voorkwam dan onder andere zoogdieren, meldt de Volkskrant.

De mens is kortom, een gewelddadig zoogdier, en gewelddadigheid hebben we als mens overgenomen van de primaten waarvan we afstammen.

Dat wist u natuurlijk al maar voor mensen die links stemmen en vooral voor sociale wetenschappers zal dit een, zoveelste, keiharde confrontatie met de rauwe realiteit zijn. Zij wisten dit natuurlijk ook al lang maar kozen er bewust voor te geloven in de zogenaamde ‘maakbaarheid’ van de mens waarin de mens van nature een soort lieve roze puppy is en beslist niet gewelddadig maar dit alleen wordt als er te weinig NPO bestaat en als er Geert Wilders wordt gestemd enzo.

Overigens doen ook de Spaanse wetenschappers aan een stukje nuance (daarom mag het ook in de Volkskrant): de menselijke gewelddadigheid is niet persé iets wat genetisch wordt bepaald en de mate van gewelddadigheid wordt beïnvloedt door externe factoren zoals de maatschappij en leefomgeving.

Maar desalniettemin is de mens dus per definitie gewelddadig en geen puur maar oprecht onbeschreven blad en slachtoffer van de omstandigheden.

De verwachting is dat eerder genoemde linksstemmers en sociaalwetenschappers eerst de onderzoekers zullen demoniseren voor het brengen van feiten, vervolgens zullen gaan roepen dat de Volkskrant dit niet mag brengen om daarna met gemanipuleerd onderzoek net niet aan te tonen dat deze feiten (van wel échte wetenschap) niet kloppen. Daarna zal alles bij het oude blijven en blijft de meerderheid van de bevolking er gewoon in geloven dat als iedereen bakfiets rijdt en je geld wegsteelt bij rijken het leven dan volstrekt geweldloos wordt.

Het is niet bekend of het fatsoenlijke blad Vrij Nederland nu Hugo Brandt Corstius weer tot leven wekt om deze gemene fascistische wetenschappers helemaal kapot te laten schrijven door ze ‘dom en slecht’ en ‘de Spaanse Mengele’ te noemen.