Schokkend: NUjij houdt op te bestaan

11-08-2016 15:27

Artikel na afbeelding.

 

Screen Shot 2016-08-11 at 15.07.31

 

Na heel veel jaren trouwe dienst, en nul technische updates, komt er een einde aan de soort van Nederlandse Reddit genaamd Nujij.nl. Ooit bedoeld voor ‘discussie’ en het aandragen van nieuwstips voor de nieuwssite Nu.nl, sluit deze met zachte witte muren voorziene isoleercel binnenkort voorgoed de deuren voor alle internetgekkies, complotjokers, aluhoedjes, chemtrailspotters, inside jobbers, illuminati, Rotschilds, HAARP, FEMA, en zo veel meer uit het oneindige universum van de online schizofreen (a.k.a. Pandora’s box).

Reaguurders

Gedurende haar bestaan heeft Nujij qua reaguurders epische hoogstandjes geproduceerd. Telkens als je dacht dat de reaguursels op Dumpert.nl of Joop.nl al hilarisch waren kon je op nujij gerust nog uren bijtanken met de meest hilarische drijvende internetpoep die door de reaguurder in kwestie gewoon serieus werd bedoeld.

Ook wat aangeboden linktips betreft was Nujij een vrijhaven voor eigenlijk alles zolang het maar beslist niet feitelijk, bewezen of logisch is. Aliens, complotten van de overheid, alles van Zerohedge.com, alles van Eunmask.wordpress.com, alles van E.J. Bron.wordpress.com en natuurlijk de 666 dagelijkse ufo-eindtijd-meldingen van Niburu.com werd op Nujij steevast als ‘nieuws’ geplaatst en al dan niet hevig geliked zodat dit ‘nieuws’ bovenaan kwam te staan en gans het hoogopgeleide kritische nieuwsconsumerende publiek er van kon meegenieten.

Onzichtbare chemtrails

Nujij heeft het internet verder fantastische dingen geleerd die nog niemand wist: wat dacht u bijvoorbeeld van het bestaan van ‘onzichtbare chemtrails’? Of hoe een ‘chemtrailbuster’ te bouwen? Ook het debunken van het door (wetenschappelijk redelijk bewezen bestaan van) zwaartekracht instorten van Building 7 op 11 september 2001 gebeurde via Nujij: men herinnert zich natuurlijk nog dat ene filmpje van die jongen die met een aansteker een baksteen in brand probeerde te steken, wat niet lukte, waaruit de conclusie kon worden getrokken dat Building 7 dus nooit kon zijn ingestort na een brand aangezien bakstenen dus echt niet kunnen branden.

Te vrezen valt echter wel dat alle enkelbanddragers, dwangbuizerds, half-open inrichters, paviljoen 13’s en voormalige web-log.nl danwel Volkskrantbloggers die nu hun dagen met behoud van uitkering vullen op nujij.nl hun heil elders zullen zoeken. En aangezien Facebook reeds voor 80 procent wordt gevuld met ‘DEZE ARTS KAN IN VIER DAGEN KANKER GENEZEN MET GROENTESAP MAAR DIT WORDT DOOR BIG PHARMA ONDER DE PET GEHOUDEN!‘ kan het bijna niet anders of de voorheen Nujij-chemtrailers zullen hun dappere werk om het door de illuminatie en het zionistische false flag complot in de doofpot gestopte werkelijke nieuws te achterhalen op Facebook voortzetten.

Nu maar hopen dat boze Nujij’ers niet, net als de boze Volkskrantbloggers destijds, besluiten om uit protest de Nu.nl-redactie te gaan bezetten.

Droge Poepsteek

Tot slot, deze geinige sketch over Nujij, door een geinige cabaretier. (Snel nog even dit bericht op Nujij zetten!)

Screen Shot 2016-08-11 at 15.44.30