Policorwatch, nee maar echt: superracistische website is superracistisch

21-07-2016 12:46

Wij van TPO hebben het niet zo op racismeroepers. Dat komt zo, meestal worden volstrekt verstandige en/of feitelijke uitspraken ‘racisme’ genoemd omdat men aan gene zijde der Fatsoenskloof deze waarheden niet aan kan. Bijvoorbeeld uitspraken als ‘de multiculturele samenleving is grotesk mislukt’, ‘de islamitische cultuur is schadelijk voor de onze’ of ‘70% van de Somaliërs zit in de bijstand’ krijgen het label ‘racisme’ sneller opgeplakt dan een PvdA-er andermans geld kan uitgeven.

Dat wil allemaal niet zeggen dat racisme niet bestaat, dat het spook van huidskleurvooroordelen nog niet dood is bewijst een website waarover heden enige #ophef heerst onder de zomersverveelde twitterhorden.

Het is een juweeltje van geschift rassendenken, archaïsche taal met veel spelfouten en cherrypicking in al lang achterhaalde ‘wetenschappelijke’ studies. Dames, heren ook, wij presenteren u een staaltje dapper activisme tegen rassenvermenging:

www.Stop-Rassenvermenging.nl

De disclaimer is al helemaal goed, een aloude variant van het “ik ben geen racist hoor, maar..” dat uw diepracistische oom na een paar jenevers op oma’s verjaardag zei alvorens van wal te steken over ‘de zwartjes’: “Aangezien rassenvermenging vandaag de dag een beladen onderwerp is, begin ik er mee om te melden dat deze website geen enkele racistische motivatie heeft. ”

Gelooft u ons, er zijn persvoorlichters van Erdogan die waarachtiger uitspraken doen over de vrije pers in hun land, dan deze disclaimer. Deze site is zo onverholen racistisch dat het gewoon grappig wordt. Alsof een dronken KKK-redneck even van zijn zusnichtje af is geklommen om samen met een negentiende-eeuwse rassenbioloog zijn theorettes wereldkundig te maken.

Klikken is verbazen, grasduint u gerust even rond in de gierende negerhaat en ouderwets-potsierlijke blanke superioriteit. De auteur van dit alles is ene P.F. van der Meer jr. uit Kootwijkerbroek. Niet allemaal boos worden op die mijnheer, hij heeft al genoeg ellende aan zijn witsuprematische hoofd: er wordt door de gemeente Putten terreur tegen hem en de zijnen gepleegd. Behalve een kolderiekracistische website beheert Van der Meer jr. namelijk ook nog een soevereine vrijstaat, en dat allemaal te Kootwijkerbroek. Men zou van minder schuimbekkend gek worden.